Marshmallow Coklat

Nantikan stok baru akan sampai dlm minggu ini.InsyaALLAH (^_^) Akan update nnt yer ...
Marshmallow celup coklat : RM5/100gm 



 
Marshmallow celup coklat : RM5/100gm 

Nak menang hadiah ?? Jom join contest ni ...


Nak menang hadiah 1 COLLAGEN MASK + 1 VIAL COLLAGEN SERUM ???
>> Untuk 5 PEMENANG >>

Caranya cukup mudah..(peserta WAJIB LIKE page)
1] ajak rakan2 anda LIKE page Eisha Beauty Shoppe (terpulang cara anda untuk mengajak rakan2 anda)

2] sebelum menghantar penyertaan, pergi ke page
Eisha Beauty Shoppe terlebih dahulu..di sebelah kanan page akan kelihatan BERAPA RAMAI RAKAN ANDA YANG TELAH LIKE PAGE ini..

3] PRINT SCREEN gambar tersebut ( seperti contoh di sebelah ini ) dan email ke luvlychoc@gmail.com selewat-lewatnya pada jam 11.00 mlm 11.8.12..

4] PEMENANG akan dipilih berdasarkan RAKAN TERBANYAK yang LIKE page
Eisha Beauty Shoppe ini..keputusan akan diumumkan pada 13.8.12..

Apa tunggu lagi... jom join (^__^)

EVERLYNN DEALER PERLIS - WINA

~ Rempah Ayam ABQARIEY ~

Rempah ayam goreng berempah ABQARIEY... rempah yg sgt exclusive krn 100% Muslim homemade. serta dijamin HALAL...

Paling istimewa tentang rempah ayam ABQARIEY ialah rasanya sgt sedap, kualiti terjamin,... sangat senang nak guna, cepat & jimat. hanya tambah air & garam je.... xyah nak tambah blend serai/ bwg putih / rempah2 lain / halia lagi...semua dh all in one dried & mixed.baunya juga sgt wangi & harum.

RM4/paket 

Berminat ?? Boleh sms sy ..COD area ARAU... (^_^)



... EVERLYNN ... VCO CATALYST...

Post kali ni xder kaitan ngn coklat pn..hehe...just nk share sikit pasal SKINCARE EVERLYNN & VCO CATALYST ....

Mula terjebak ngn produk EVERLYNN & VCO CATALYST masa dalam tempoh berpantang anak ke-2 baru2 ni...almaklumla...xder wat pa...kerjanya online memanjang...hihi...so... usyar punya usyar tertarik dgn testimoni 2 produk ni.... n akhirnyer skrg menjadi pengguna setia skincare EVERLYNN & VCO CATALYST ni...

So far, dah hampir 2 bulan menggunakan EVERLYNN...hasilnya mmg mengujakan...wpun sblm ni mmg kulit xde masalah yg serius cuma ada parut jerawat n white head di hidung.... sejak guna EVERLYNN ni...liang pori da semakin mengecil n parut pn da semakin pudar...tambah plak ngn supliment VCO (Minyak Kelapa Dara..hihi) mmg rasa lebih sihat n bertenaga...ditambah plak ngn COLLAGEN ... terasa kulit sgt halus n lembut....

Sangat teruja ngn hasilnya...sy pn mendaftar menjadi agen...hihi...kalo rajin dan berkesempatan boleh la usyar2 page http://www.facebook.com/pages/Eisha-Beauty-Shoppe/231743033611808



...LUVLYCHOC.... kembali.....

Da lama xupdate blog ni...sejak ada bby baru ni... (^_^)
Baru selesai buka gerai jualan di Karnival Usahawan di UiTM Arau...dengan bantuan adik2 tercinta..
Alhamdulillah...walaupun menempuh pelbagai dugaan...kami redho...dan syukur dgn rezeki kurniaan-NYA...